Ons menu
Ons menu
Onze chef heeft jarenlange ervaring met ramen in Hakata-stijl en maakt rijke, romige tonkotsu-bouillon met authentieke, aloude technieken.
Traditionele specialiteiten

Hakata Deluxe
Deze tonkatsu ramen komt uit de Japanse regio Hakata en is een geliefde vorm van ramen. De varkensbouillon wordt tien uur gestoofd om de romige textuur en rijke smaak te krijgen. Hij wordt afgemaakt met onze eigen speciale charsiu, een zachtgekookt ei, menma, prei, nori en sesamzaadjes.

karaka-men
Op zoek naar een Hakata ramen met een pittige kick? Probeer onze Karaka-men. Een rijke, romige tonkotsu basis overgoten met onze kenmerkende pittige miso mix. Het is de perfecte balans van hitte, diepte en umami in elke hap. Een must voor liefhebbers van kruiden!

Karaka-men
Ramen noedels in een groentebouillon. Gegarneerd met een half gekookt ei, menma, kool, lente-uitjes, een schijfje tomaat, nori en sesamzaadjes.

Kimchi ramen
Kimchi ramen in kippenbouillon, gegarneerd met kimchi, pittige taugé, buikspek, zachtgekookt ei, zwarte bosoorzwam, lente-uitjes, nori en sesamzaadjes. Lekker met varkensvlees of kip charisiu.